13226781_10153634972326728_2211936623517327189_n.jpg 

logos.jpg

Notebooks of Crisis, Volume ΙΙ

Η ομάδα Zlap παρουσιάσε ήδη στην Athens Biennale 2015-2017 OMONOIA στις 29 Μαΐου 2016, την πολιτική περφόρμανς, Notebooks of Crisis, Volume ΙΙ, στο πλαίσιο της δημιουργικής πλατφόρμας TheartistStatement. Η παράσταση είναι η συνέχεια και η εξέλιξη της παράστασης Ατρείδες: Τετράδια Κρίσης, Volume I, που παρουσιάστηκε τον χειμώνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Αυτή τη φορά η ομάδα εξετάζει την προσφυγική κρίση από την προοπτική των ανθρωπιστικών οργανώσεων και πρακτικών της Δύσης, και όχι από τη μεριά του βιώματος των προσφύγων. Τι σημαίνει ακτιβισμός και ποια είναι τελικά τα όρια ανάμεσα στην φιλανθρωπία και τον ανθρωπισμό. 

Η παράσταση θα παρουσιασθεί επίσης στις 12 Ιουνίου 2016 στο Mixer Festival στο Βελιγράδι.    

Link: http://festival.mikser.rs/en/project/notebooks-crisis-volume-ii-2/

Η τελική εξέλιξη Volume III της πειραματικής περφόρμανς μαζί με 20 ασυνόδευτα ανήλικα προσφύγων θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η δημιουργική ομάδα Zlap είναι μια νεοσύστατη ομάδα, που αποτελείται από τους Νίκο Σταθόπουλο, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Ραφίκα Σαουίς, Κωσταντίνα Κρίγκου,  Θωμά Γαλάτο

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Arts for Social Development που οργανώνεται από την EUNIC (European Union National Institutes for Culture)

H EUNIC (European Union National Institutes for Culture) έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία συνεργασιών και δικτύων επικοινωνίας, τη βελτίωση και προώθηση της πολιτισμικής ποικιλομορφίας, τη κατανόηση ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες και την ενίσχυση του διεθνούς διαλόγου και συνεργασίας. Στο πρόγραμμα Arts for Social Development, συμμετέχουν το British Council, το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού, η Νορβηγική πρεσβεία και το Νορβηγικό Ινστιτούτο, το Σπίτι της Κύπρου και το Σουηδικό Ινστιτούτο.

logos

 

 

   

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Beton7ArtRadio  |  Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Κατηγορίες

Το Beton7

Το BΕΤΟΝ7 είναι Κέντρο
Τέχνης και Πολιτισμού.


Διαθέτει αίθουσα τέχνης,
χώρο παραστάσεων και καφέ,
στην περιοχή Βοτανικός
και στοχεύει να παρουσιάσει
πολιτιστικά γεγονότα (θεατρικές
παραστάσεις, συναυλίες,
παραστάσεις χορού, εκθέσεις,
προβολές, σεμινάρια) και προσωπικότητες
από την ελληνική και διεθνή
καλλιτεχνική κοινότητα.

Επικοινωνία

Πύδνας 7
Αθήνα
Βοτανικός
11855

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 751 2625